Ansøgnings program

Ansøgnings program

Dette ansøgnings program har jeg brugt, da jeg søgte job. Det gemmer alle dataene i en database, så man jeg hente en gammel ansøgning. Udover dette kan man

Ansøgnings program i C#

også holde styr på om man har fået svar eller ej. Der er en særlig funktion, som man også kan bruge i andre IT programmer. Når man indtaster CVR nummeret eller firmanavn, så får man alle dataene fra CVR registret, så man skrive ikke adressen forkert eller skal bruge en masse tid på at finde adressen. Programmet er udviklet i C#. Dette er nok til inspiration, men et lignende program kan bestilles. Brug eventuel en af vores kontakt muligheder. Chat, telefonen, formularen eller e-mail. Programmet kører i forms og benytte en database på nettet. Det er dog ikke alle host, hvor man kan lave dette nummer. Nogle har spærret deres host, så man ikke kan tilgå den ude fra. Programmet kan tilpasses andre funktioner. programmet kan for eksempel laves om til nyhedsbrev eller salgsbreve. Det er kun fantasien der sætter grænsen. Programmet er udviklet til Windows platform.