Fakturaprogram udviklet i C#

C# forms Fakturaprogram 2019

Fakturaprogrammets opbygning

Fakturaprogrammet 2019 er udviklet i C# i forms med en SQLite database. Det vil sige, at programmet kun kan kører i en Windows Computer maskine og altså ikke MAC. Det er standalone, da databasen kun er til en enkel bruger og lægger som en fil på computerens harddisk.

Fakturaprogrammet funktioner

Systemet er lavet, så man nemt kan lave et tilbud om til en ordre eller faktura, og fra en ordre til en faktura. Man kan tilføje mængden af varer og fjerne varer uden, at man skal oprette en nyt tilbud eller ordre. dette gælder dog ikke med faktura. Der skal man lave en ny faktura eller lave en kreditnote, hvis man skal tilbage føre en vare.

Sprog

Programmet kan køre med to forskellige sprog engelsk og dansk. Det er muligt at sende tilbud, ordre eller faktura på email direkte fra programmet. Ud over dette er der lavet et faneblad til kundekartotek og et faneblad til varekartotek samt et faneblad til tilbud, ordre og faktura.

Administration

Fakturaprogrammet har den fordel, at man kan administrerer både tilbud, ordre og faktura, så man ved, hvad der er aktiv og hvad der ikke længere er relevant. Der er også lavet et faneblad til, at se omsætning med udgående moms fra de udskrivende faktura. Indgående moms udregner programmet ud fra, hvad man har sendt ud og ikke varebeholdningen. Så denne indgående moms er kun vejledende.

Varebeholdnings system

Der er lavet en spindel varesystem, så systemet holder kontrol med dit varesalg. Varen bliver trukket fra lagerbeholdningen, når man udskriver en faktura og tilbage føres når der bliver udskrevet en kreditnote på en vare.

Varelager

Det er muligt, at regulere varelageret manuelt og varelageret kan også gå i minus til gavn, for dem der ikke ønsker, at bruge dette varelagerstyringssystem.

Det er også muligt at flytte logoet op og ned samt fra side til side, så det står pænt på fakturaren.