Få en ny hjemmeside

Få dig en ny hjemmeside

Når du vil have en hjemmeside, er der flere ting som er vigtigt. Nogle piloterer på en måde andre på en anden måde. Efter min mening er hjemmesiden en præsentation af dit eller jeres firma. Det er selvfølgeligt vigtigt at man skriver til sine procentuelle kunder. Det kræver selvfølgelig, at man har overvejet, hvem det er.
Der er en del regler, som man bør overholde. Der må ikke være stavefejl. En side skal have en overskrift og gerne med h1
Teksten bør være 300 ord pr. side, og siden bør kun handle om en ting, hvis man har andre service, bør man bruge en ny side til dette. Google vil gerne have både ind og ude gående links. Når man bruger billeder, skal man huske at beskrive, hvad man kan se på billedet på alt=”” Det er forbeholdt de blinde.

Hensyn til pris og udseende

Vi har valgt at udbyde færdige design, da vi ikke kan gøre det bedre end Avada. Vi har selvfølgelig mulighed for at ændre, fjerne og tilføje elementer. Det gør, at vi kan give dig en flot hjemmeside til nogle små penge. De hjemmesider er responsivt, det betyder, at de kan vises pænt på mobiler og iPad, samt andre typer apparater.
Det er nemt også for ikke faglærte at rette i Avada, samt at udskifte et billede eller lignende. Det skal selvfølgelig sættes op, og det kan vi gøre for dig.
Se eksempler på Eksempler

Hvad vi kan tilbyde

Vi kan selvfølgelig også tilbyde andre layout, men det har vi ikke konkrete priser på, men vi kan selvfølgelig give et godt tilbud på et hvilken som helst job inden for webudvikling.
• Vi kan designe din hjemmeside, indtil du er tilfreds.
• Vi opsætter din hjemmeside i CMS (hjemmeside system, så du kan rette i det)
• Vi kan opsætte dine tekster og billeder
• Du kan opdatere hjemmesiden løbende selv bagefter.
• Hjemmesiden er optimeret til computer, tablets og mobil
Det er vigtigt at din hjemmeside bliver beskyttet mod hacker og andre der vil ødelægge din hjemmeside, så derfor tilbyder vi, hosting for 45 kr./måned med daglig backup af både din hjemmeside og din database til din hjemmeside.

Med venlig hilsen
Carsten Munkø

Uddannet datamatiker i 2011 samt supleret med professionsbachelor i Webudvikling