Webbureauet kan tilbyde udvikling.

Hvilken udvikling tilbyder et webbureau?

Special programmering af hjemmesider og webudvikling af hjemmesider. Vi tilbyder IT udvikling inden for alle type IT-løsninger. Vi er et webbureau med speciale inden for PHP, C#, ASP.NET, HTML, HTML5, JavaScript, Query, MSSQL, MySQL og meget andet. Vores programmør har mange års hands-on erfaring i udvikling af hjemmesider.

Læs mere om fordele og ulempe

Hvad udvikler vi?

Vi er ikke kun et webbureau, vi reparer også folks computer og sælger IT udstyr.

Hvis du vælger at få udviklet din nye hjemmeside hos os. Vil du få en instruktion i, hvordan du nemt selv kan redigere i din hjemmeside. De fleste hjemmesider bliver udviklet i et CMS (Content Management Systems) der tillader, at indholdet af siden let kan opdateres på hjemmesiden. Tekst, billeder, videoer, produkter og andet indhold kan tilføjes, fjernes eller opdateres med et brugervenligt design.

Ny hjemmeside og hvad så

Fejlfri hjemmeside – hvis du vælger, at vi skal designe din nye hjemmeside.Responsiv hjemmeside – så din hjemmeside kan ses både på computer, mobiltelefon og IpadCMS Administrator – Simpel mulighed for administration af din hjemmeside.E-mail og SMS – hvis du vælger at få udviklet din webside hos os.Mulighed for webshop med betalinger – vi har flere muligheder for betalingsløsninger.Daglig Backup – hvis du vælger at hoste din hjemmeside hos os.Hvad koster en hjemmeside? Læs mere klik

Hvad koster en professionel hjemmeside med webshop og betalingssystem? Er der et sammenhæng mellem pris og kvalitet? Nej, det behøves det ikke at være. Vi har hjemmesider fra 4.000 kr.

En hjemmeside med en butik, som har åben 24/7, vil altid være en fordel. Det giver også et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder. Det kan spille en afgørende rolle for, om kunden besøger siden igen.

Læs mere

Alle hjemmesider med en webshop bør have installeret et SSL- certifikat. Din hjemmeside vil komme til at hedde https://dit-domænenavn i sted for  http://dit-domænenavn. Ved at have et SSL-certifikat på sin hjemmeside, undgår man at Google Chrome eller Firefox marker din hjemmeside for ikke at være sikker.

Læs mere om seo og sikkerhed

Backup er altid vigtigt, hvis du skulle opleve en hacker eller en der bare vil ødelægge din hjemmeside. Vi tilbyder gratis hjælp ved sådanne angreb, hvis siden er hostet hos os. Der vil blive taget backup dagligt, hvis du har hostet din hjemmeside hos os.

Læs mere om hosting af hjemmeside

DATALOGI & TEKNOLOGI

Datalogi er læren om data og behandling af data – især ved hjælp af  computere

Teknologi eller it er et bredt emne, der omfatter teknologi og andre aspekter af styring og behandling af information i større organisationer og mindre organisationer.

Vi forsøger at følge med den teknologiske udvikling inden for de fleste IT områder, som programmering, systemudvikling og Datalogi. Datasikkerhed er mange ting. Hvis du har en webshop på din hjemmeside, er det en rigtigt god ide med et SSL-Certifikat. Hvad er et SSL-certifikat? SSL er en forkortelse af Secure Sockets layer. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der sørger for, at en afsender og en modtager kan udveksle informationer på en sikker måde.

Selv professionelle sikkerhedsfolk kan modstå hackerangreb fra ondsindede it-kriminelle. Derfor er det vigtigt at tage backup af sine data. Det gælder også sin hjemmeside.

For at få din hjemmeside til at køre godt, så er det vigtigt, at der ikke er tekniske fejl på hjemmesiden. Det er vigtigt at din hjemmeside kører hurtigt, der er ingen kunder, der gider at vente 5-6 sekunder før siden bliver vist. Hjemmesiden skal køre med en god hastighed og være fri for tekniske fejl.

En god lang tekst betyder ingenting, men for store billeder og fejl i opsætning har stor betydning for sidens hastighed. Vi sørger altid for, at din hjemmeside kører fejlfri og hurtigt, når vi afleverer den

“Mangler du et IT produkt, et software produkt eller en ny hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 2617 7004

“Har du en større opgave, er du meget velkommen til at booke et møde. Hvor vi over en kop kaffe kan finde en løsning og en god pris på dit projekt.”

“Hvis du bor langt fra Horsens. Har vi mulighed for at holde et møde på fjernsupport. Til dette bruger vi i øjeblikket AnyDeck, som kan hentes på deres hjemmeside gratis.” Hent og læs mere her!