Valg af din nye hjemmeside

WordPress eller Umbraco

Hvis du vil have en ny hjemmeside, så forventer vi, at du vil have en professionel hjemmeside og måske endda en billig hjemmeside. Vi bruger WordPress og Umbraco. WordPress er et open source blogsystem og indeholder CMS. Det er programmeret i PHP.

WordPress hjemmeside

I en WordPress hjemmeside har du mulighed for at rette tekst og billeder igennem dit CMS, som er indbygget i WordPress. WordPress hjemmesider er de mest udbredte i verden. De fleste host tilbyder at hoste en WordPress hjemmeside også de billigste. WordPress har et utal Temples og få et flot design af hjemmesiden, som kan købes i professionel udgave, så din professionel hjemmeside også ligner en professionel hjemmeside.

På den måde har du også mulig for at få en billig hjemmeside. Hvis man vælger en WordPress hjemmeside har man mulighed for en lang række plugins (små programmer eller funktioner) gratis, men de fås for det meste også i profession udgave.

Hosting af din nye professionel hjemmeside

Hvis man udvikler sit eget system i PHP med eller uden WordPress, så kræver det løbende opdateret eller man vælger at hoste sin ny hjemmeside hos en host, hvor det er muligt, at selv bestemme versionen af PHP. Vi har valgt at vise et større udvalg fra Avada, som bruger WordPress. Vi synes, at de har mange design af hjemmesider. Der findes også mange andre, der kan være relevant for dig. Det vigtigste er, hvor tit det bliver opdateret.

Ny hjemmeside i umbraco

Hvis du vil have en ny hjemmeside lavet i Umbraco. Umbraco er udviklet i programmeringssproget C# og det indeholder flere typer framework og applikationer, som afvikles på en Microsoft Windows platform i C# og ASP.NET, og C# har den fordel, at filerne er kompileret (oversat til maskinsprog), og de er svære at hacke.

Umbraco

Hvis man ønsker en billig hjemmeside, så skal man ikke vælge Umbraco, da det tager noget længere tid at udvikle et system i Umbraco, og derfor også bliver dyrere. Umbraco har den fordel, at det er nemt ar få specielle funktioner ind på din professionelle hjemmeside. Man har mulighed for at ændre på alt ting i CMS, hvis man opsætter CMS til dette. Det er ikke alle host, der udbyder ASP. Ved at bruge Umbraco kan man få en hel unik professionel hjemmeside, og man kan få en design hjemmeside efter behov.

Konklusion

Når du vælge en ny hjemmeside, så skal man gøre op, hvad din nye professionel -hjemmeside skal kunne. Det er også vigtigt, hvis du vil have en billig hjemmeside.

Det er ikke ligegyldig hvor du hoster din hjemmeside. Kvalitet og pris hænger godt sammen. Hvis man ønsker daglig backup, kan man betale sig fra det. En god support synes de fleste godt om. Det er specielt rart, hvis siden skulle gå ned.

En god host har følgende:

 • En god båndbredde
 • Høj hastighed (nyt hardware)
 • God support
 • Jævnligt backup
 • SSL-certifikat

Responsivt design på alle nye hjemmesider. Responsivt design betyder, at hjemmesiden automatisk tilpasses efter kundens skærmstørrelse.

Dine potentielle kunder starter på din hjemmeside. Det kræver fængende webdesign for at holde på kunderne. Et godt website  design giver gode resultater, og et godt design sælger godt.
Vi har nogle færdige design, som kan bruges til inspiration.

Tillægsprodukter som Windows forms

Hvis man skal bruge tillægsprodukter som kører i Windows forms. Så vil det være bedst og nemmest for programmøren, da han kan bruge de samme klasser (samme kode). Man kan ikke lave forms i PHP, det er kun til Websider. Det vil være naturlig, at Windows Forms har kontakt med databasen.

BACKUP & SERVICE.

Hosting af hjemmeside

Når vi hoster en hjemme, er daglig backup. Det betyder, at hvis din side går ned, så har vi mulighed for at bruge den sidste backup, hvor systemet virkede godt og fejlfrit.

Host af din ny hjemmeside

Det koster ikke en bondegård, men det er dyre end de almindelige discount hosting. Man behøver ikke at tænke på backup eller om siden pludselig får en anden version af php, så siden går ned. Der er hurtig support, hvis der er noget galt.

Det er muligt at oprette email til sine ansatte og det er også muligt for brugeren, at komme ind i systemet, hvis han/hun ønsker dette. Uden over dette kan der tilkøbes betalingssystemer til din webshop.

I/du har også mulighed for at få en backup løsning til dine/jeres filer og billeder.

WEBSIDER & SIKKERHED.

Det er vigtigt, at der er sikkerhed for, at fremmed ikke bryder ind i en hjemmeside, så derfor er det ikke lige meget hvor din hjemmeside ligger. En anden vigtig ting er backup af både database og software, hvis uheldet skulle være ude.

 • Udvikling af hjemmesider med WordPress med Avada teknologi eller andre design.
 • Udvikling af hjemmeside i Umbraco med MVC system og efter jeres ønsker
 • Udvikling af hjemmeside med forskellige funktioner efter kundens ønske

Programmering og systemudvikling (Dokumentation) tilbydes til både større og mindre projekter.  Vi udvikler i PHP, Javascript, C#, ASP.NET, HTML, MSSql, MySQL og mange andre.

Vi mener

 • at koden skal kunne læses af andre.
 • at systemet skal være dokumenteret.
 • at koden skal testes ordentligt.