WordPress

Webudvikling i WordPress

WordPress er open source system, som er udviklet til blog. WordPress er skrevet I PHP, så den skal ligge på en PHP hosting center. WordPress er det mest udbredte system I verden. Et ud af 5

hjemmeside design wordpress
Udviklingsværktøj. Webudvikling

websteder bruger WordPress. Den fordeling er opad gående for WordPress. Selvom WordPress er udviklet til blog, så bruges WordPress til alle forskellige typer af hjemmesider. Der er utallig muligheder I WordPress. Det er nemt at udvide sin hjemmeside med WordPress. Der er et menu system, som er nemt at håndterer for bade erfaren og nybegynder.

Temples

Der findes et utal af temples til WordPress, og mange af dem kan downloades helt gratis, dog er der også en pro version til disse temples, men man behøver ikke, at købe den pro version, som normal er en mulighed, men dog ikke en betingelse for at bruge et given temples.

Det er vigtigt, at man kigger efter om der er jævnlige opdatinger på det temples, som man har valgt. Det er klogt, at vælge et temples med løbende opdateringer, og derfor også en god ide, at ikke få udviklet et temples, da det som regel ikke bare opdateres, eller så bliver det dyrt, at vedligeholde dette specielt udviklet temples.

Plugins

Der er utrolig mange plugins til WordPress. Der er bade til en webbutik,, mailsystem, antivirus, analyse og meget mere.