LAD OS TALE.

Alle er velkommen til at skrive til mig på denne formular. Alle får svar inden for højst to døgn. Du/I er også velkommen til, at booke et møde på telefon eller personligt.  Her bor vi

  FAQs.

  Hvis du har en opgave, så lad os tage et møde enten på telefon eller hos dig eller på mit kontor/værksted. Det er ganske uforpligtende for både dig/jer eller for mig. Hvis vi aftaler noget, så bliver det, selvfølgelig som vi har aftalt.

  Vi er et IT firma, som arbejder med software og hardware. Vi udfører reparationer på PC og bærebar computer. Udover dette udvikler vi hjemmeside i CMS Umbraco og WordPress. Vi har også mulighed for at udvikle et specielt designet software til dig/I.

  Vi arbejder både ude hos kunden og på kontoret på Søndrevej 49, 8700 Horsens

  Vi tager 400 kr. i timen plus moms.

  CMS Content Management System. Det betyder, at du/I selv kan ændre eller tilføje tekst og billeder. Hvis du/I har valgt en butik til jeres hjemmeside, kan man også ændre priser, oprette nye produkter og ændre de gamle produkter.

  Vi anbefaler, at folk har et antivirus og at folk laver backup af deres materiale. Vi hjælper gerne med CLOUD backup og andre former for backup og IT sikkerhed.

  Hosting er der, hvor man kan have sin hjemmeside. Det koster lige fra ca. 10 kr./måned og opefter. Hvad får man så for de ekstra penge. Hos os tilbyder vi hosting med backup hverdag, men dog ca. 5 gange så dyrt som den billigste på markedet.

  Et domænenavn er et navn på en IP adresse som de forskellige udbyder har købt nogen stykker af. Din hjemmeside ligger på en IP adresse hos en udbyder. IP adressen peger på dit domænenavn som kan være www.test.com osv.

  Der er ingen, som ejer et domænenavn, man lejer rettighederne til at bruge et domænenavn. Det skal betales hver år. Et dansk domænenavn *.dk koster i 2018 45 kr./år. Man taber kun rettigheden over sit domænenavn, hvis man ikke betaler.

  Når vi udvikler en hjemmeside eller et softwareprodukt kræver vi et depositum, afhængig af hvad du/I skal have udviklet.

  Avada er et system af templers, som kan bruges til at udvikle hjemmesider. Det er et nemt system at opdatere og din hjemmeside vil se flot ud i alle browser.

  NOGEN SPØRGSMÅL?
  KONTAKT OS I DAG.

  Betalingsmuligheder hos Munkø’s Computer
  Mobilepay

  Navn: Carsten Munkø
  Mobil: 2617 7004

  logo for danske bank

  Registreringsnr. 4727

  Kontonr. 000 296 53 48