Shopify Webbutik

Shopify

Shopify er et system til en webbutik. Den 30/10-2019 koster det fra 29$/måned til 299$/måned plus en mindre procentdel af salget. Dyrt i forhold til den gratis version af Woocommerce og andre.
Shopify har en flot layout, og den er nemt at forstå. Der er mulighed for både at forbinde shopify til både Facebook og en Google konto. Man kan oprette Google Ads i programmet, og der er en god oversigt over besøgende på hvert produkt.
Der er gode muligheder for markedsføring fra Shopify, samt gode hjælpe redskaber til dette formål.
Designet er rigtigt flot og der er gode side menuer, så webbutikken er nemt at finde rundt i. For at få webbutikken til at køre, skal man have et domænenavn. Det kan købes fra 135 kr. den 30/10-2019 og skal betales årligt 45 kr./år. Der fås også domænenavne, som er meget dyrere.
Ved køb af Shopify for man 256-bit SSL certifikatet med i prisen. Kunderne har mulighed for at hente en app på deres mobiltelefoner.
Der er en god support på Shopify 24/7 og det er både e-mail, live chat og telefon. Ud over dette har Shopify nogle gode værktøjer til at vurdere hver enkel vare.
Hjemmeside format er lavet ligesom en webshop, nemt at finde rundt. Flot design.

Shopify anbefaler et budget i starten på 200$ til 300$