Hvad koster en hjemmeside?

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside

Hjemmesidepris

Vi kan udvikle en hjemmeside, som du ønsker det, men det kan være svært, at sætte en pris på en sådan hjemmeside, så derfor har vi lavet et koncept med færdig udviklet design, og det kender vi omfanget af, så derfor kan vi sætte en fast pris på sådanne hjemmesider.

Det koster for den tid det tager at lave en hjemmeside. For at gøre dig lidt klogere på det. Vil jeg give nogle eksempler. Hvis du har en gammel hjemmeside, som ikke er responsiv (ikke mobil venlig) og at du derfor gerne vil have en ny hjemmeside. Så har vi en række færdig design med forskellige brancher se mere Under software . Når du har både tekst og billeder, kan vi lave en ny hjemmeside af lignende design med kontakt formular, klar til søgeoptimering med plugins for kun 4.000 kr. ekskl. moms.

Hvis du kun har brug for lidt hjælp, kan vi aftale en pris afhængig af opgavens størrelse. Du kan vælge, hvilken host som du ønsker. Unoeuro kan for eksempel tilbyde hosting for omkring en euro pr. måned, men det er uden service og backup af din hjemmeside, så prisen for hosting har betydning for den service, som du får.

Hvis du vil have en webshop til denne hjemmeside, kan vi opsætte shoppen og give dig en instruktion, samt oprette fem emner for dig. Det er også med i prisen på de 4.000 kr.

Vil du derimod have en speciel webside med forskellige funktioner, vil vi give et samlet bud på dit projekt.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller på anden måde kontakte os.

Mobil 26 17 70 04